BLACK HAWK DOWN

Σομαλία, 3 Οκτωβρίου 1993.
40 επίλεκτοι Αμερικάνοι στρατιώτες καταφθάνουν με ελικόπτερα στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου. Εκτελούν μια μυστική και επικίνδυνη αποστολή με στόχο να απαγάγουν κορυφαίους αξιωματικούς του δικτάτορα Mohamed Farrah Aidid, βασικού υπεύθυνου για τον εμφύλιο πόλεμο στη Σομαλία. Η αποστολή είναι οργανωμένη άριστα στα χαρτιά μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ σκληρή. Οι υποστηρικτές του Aidid θα καταφέρουν καίρια πλήγματα στις Αμερικανικές δυνάμεις καταρρίπτοντας δύο ελικόπτερα προηγμένης τεχνολογίας, γνωστά και ως "Μαύρα Γεράκια". Οι ακόλουθες 15 ώρες θα στείλουν την Αμερικάνικη διοίκηση στην κόλαση καθώς οι πολλοί στρατιώτες θα εγκλωβιστούν στο χάος της πρωτεύουσας, σαν ποντίκια στη φάκα που έχουν στήσει οι αντάρτες και η καλά εξοπλισμένη πολιτοφυλακή.

                          

 Ένα ακόμη σενάριο απο τον Σ.Α.Λ έρχεται να ανοίξει την Airsoftiki χρονιά .Ένα CQB σενάριο ,γεμάτο αδρεναλίνη ,μέσα στα στενά του MOGADISHU στην ΣΟΜΑΛΙΑ .

Μια προσπάθεια που πιστεύουμε οτι θα ανταμείψει όσους συμμετάσχουν και θα τους δώσει την Αδρεναλίνη και το πάθος , μετά απο μια περίοδο ξεκούρασης και διακοπών ,να φέρουν εις πέρας μια πολλά υποσχόμενη χρονιά , γεμάτη διοργανώσεις και νέες προκλήσεις στον κόσμο της Αεροσφαίρισης . 

 

                                .                          

 

 

Πληροφορίες σχετικά με το σενάριο θα βρείτε στην σελίδα μας στο FB 

 

https://www.facebook.com/SAL.LEVADIA/