Εγχειριδιο Νεων Παιχτων Airsoft

Η Ιδεά της δημιουργίας Συλλόγου Αεροσφαίρισης  στην Βοιωτία , στην πόλη της Λιβαδειάς ,γέννησε μία ΑΚΟΜΗ μεγαλύτερη ευθύνη απο μέρους μας  προς την Κοινότητα της Αεροσφαίρισης στην Ελλάδα .

Την ευθύνη ένταξης νέων μελών - παιχτών στην Αεροσφαίριση  , αλλά με σωστές αρχές και γνώσεις γύρω απο αυτή . Την ευθύνη ο νέος παίχτης να είναι σωστά ενημερωμένος με τους κανόνες που διέπουν αυτο το άθλημα ,τον ΧΡΥΣΟ ΚΑΝΟΝΑ του FAIR PLAY που προσπαθούμε καθημερινά να περάσουμε σε όλους τους παιχτές ,παλιούς και νέους .

Όπως είχε πει και ο φιλόσοφος  ΠΛΑΤΩΝ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ  - Η γνώση δημιουργεί ευημερία  . .

Και έχοντας ευημερία και γνώση  στα πεδία μας θα έχουμε το μέγιστο ΚΕΡΔΟΣ στο αγαπημένο μας άθλημα ...

 

Έτσι και εμείς ,

Ψάξαμε , ρωτήσαμε , αναρωτηθήκαμε , προπάντων δοκιμάσαμε και καταγράψαμε σε ένα Εγχειρίδιο , όλα αυτά που θεωρούμε  ως απαραίτητα για έναν νέο παίχτη που μπαίνει στον Χώρο της Αεροσφαίρισης . 

Μέσα απο αυτο το εγχειρίδιο , που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μαζεμένα άρθρα , γνώσεις , εμπειρία θα γίνει η Ενηλικίωση της Αεροσφαίρισης. Ο κόσμος θα έρθει πιο κοντά έστω και θεωρητικά και όσοι θελήσουν να την ακολουθήσουν ,θα έχουν πάρει τα πρώτα τους εφόδια , ώστε να είναι έτοιμοι και σωστά ενημερωμένοι να ενσωματωθούν ομαλά στην Κοινότητα της Αεροσφαίρισης . 

Η Εμπειρία και ο χρόνος θα φανερώσει και άλλα πολλά , εμείς θα τα καταγράψουμε και θα ενημερώσουμε αυτο το Εγχειρίδιο , όμως μην μένετε σε αυτό !!

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ .

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΑΙΧΤΩΝ AIRSOFT.pdf (3,2 MB)