FIGHT2SURVIVE SERIES

Μια καταπλήκτικη σειρά παιχνιδιών στα οποία έχουμε την χαρά να συμμετέχουμε σαν WASP ..Τρόμερες μάχες ,αστείρευτη αδρεναλίνη ,και οι διοργανωτες σε τρελό οργασμο ΙΔΕΕΩΝΝΝ ..

Όλοι παλέυουν για την επιβίωση τους ,όλα εξαρτώνται απο τα ανοιχτα μάτια των παιχτών και τις ικανότητες διαχείρισης !!  

Ιστορία


Έτος 2071. Ο κόσμος μπορεί τελικά να μην καταστράφηκε από κάποια πολεμική σύρραξη, αλλά σίγουρα άλλαξε. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έχει συγκεντρωθεί πλέον στις λεγόμενες «hyper-cities» και εργάζεται υπό εξοντωτικά ωράρια για μισθούς που με το ζόρι καλύπτουν τις ανάγκες τους. Οι λίγοι «τυχεροί» που κατάφεραν να χτίσουν και να διατηρήσουν τις αυτοκρατορίες τους ελέγχουν ουσιαστικά τα πάντα: Κυβερνήσεις, ΜΜΕ, ακόμα και ολόκληρους στρατούς.

Πολλοί λένε πως το «Fight2Survive» ξεκίνησε ως ένα reality με σκηνοθετημένη βία μεταξύ πληρωμένων κομπάρσων. Άλλοι πως εξαρχής ήταν όλα «the real deal». Οι λίγοι (πλέον) που το κατακρίνουν, ισχυρίζονται πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αναβίωση του θεσμού της Αρένας, ένα μέσο για να ξεσπά η συσσωρευμένη οργή της μάζας. Άλλοι πως το ξεκίνησαν οι «τυχεροί» για να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα τους βίτσια. Όπως και να έχει, το «Fight2Survive» είναι εδώ, προβάλλεται καθημερινά και αποφέρει εκατομμύρια κέρδη στους δημιουργούς του.

Το γιατί συμμετέχει ο κάθε παίκτης, δεν ανακοινώνεται επίσημα ποτέ…

Concept


Στον κόσμο του Fight2Survive, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο φανταστικών χαρακτήρων που έχουν δηλώσει συμμετοχή σε  ένα reality show του δυστοπικού μέλλοντος, στα πλαίσια του οποίου δύο ομάδες παικτών έρχονται σε σύγκρουση μέχρι τελικής πτώσης. Ξεκινούν πάντα με περιορισμένους πόρους και κατά τη διάρκεια του σεναρίου πρέπει να ερευνήσουν το πεδίο γύρω τους, να βρουν και να εξασφαλίσουν επιπλέον προμήθειες για την ομάδα τους και, τελικά, να εξοντώσουν την αντίπαλη ομάδα.

Διοργανωτές του reality show είναι τα μέλη μίας διεθνούς «ελίτ» οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι την εξαθλίωση του γενικού πληθυσμού, αποφάσισαν να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τις ήδη τεράστιες περιουσίες τους. Ο καθένας τους «χρηματοδοτεί» το show προκειμένου να παρέχονται οι απαραίτητες προμήθειες στους παίκτες, έτσι ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν και φυσικά να διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού: χωρίς προμήθειες άλλωστε, δεν υπάρχουν… «ωραίες φάσεις» προς προβολή.

 

Πάμε για το επόμενοοοοοοο