ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ << A΄ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ >>

Μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε να φέρει εις πέρας ο Σύλλογος μας .Σεμινάριο Α βοηθειών λοιπόν για τα μέλη αλλά και για όποιον πολίτη ενδιαφερόταν ,πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 01 Ιουνίου 2017 ,στον Κέντρο Επιχειρήσεων και Εκπαιδεύσεων της ΕΕΕΔ Λιαβαδείας ,την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα ,με Θέμα Ά Βοήθειες στο πεδίο .

Θεωρούμε πολύ σημαντικό και στην "Airsoftiki-ζωή μας " αλλά και στην καθημέρινοτητα μας ,να γνωρίζουμε ότι αυτός που στέκεται δίπλα μας ,στο πεδίο των παιχνιδιών , στο γήπεδο , στην καφετέρεια κτλ , ξέρει ,γνωρίζει πως να συμπεριφερθεί σε ένα έκτακτο περιστατικό .

Απο την φύση του το χόμπι μας έχει επικινδυνότητες , επικίνδυνα πεδία και πίστες , παράτολμες απόστολές και απαιτήσεις σεναρίων ,όλα κομμάτι του extreme χόμπι μας , αφού η προσομοίωση της πραγματικότητας επιδιώκεται απο τους διοργανωτές των σεναρίων . 

 

             

Γιαυτό και ο Σ.Α.Λ προετοιμάζει τα μέλη του για όλα τα ενδεχόμενα στα πεδία ,ώστε να μπορούν να παρέχουν τις Ά Βοήθειες ,στον συμπαίχτη μας ,στον φίλο μας ,στον άσπονδο εχθρό του παιχνιδιού μας .

Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες ,ήταν μια εξαιρετική μέρα ,πολλές ερωτήσεις που μας κάνουν χαρούμενους διότι υπάρχει ενδιαφέρον !!!

 

Τα σεμινάρια δεν σταματούν εδώ , θα συνεχίσουμε ,σε κάθε τομέα να εκπαιδευόμαστε και να μεταλαμπαδεύουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας ,μέσα απο την καθημερινότητα αλλά και τα σενάρια που συμμετέχουμε !!!

 

Έρχετε Σεμινάριο με θέμα : Tακτικές σκοποβολής και σκόπευσης , μείνετε συντονισμένοι